Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
Újra megmérettetnek a fiatal vezetők Nyomtatás E-mail
Írta: Spindoc   
2016. szeptember 12.
ImageIdén is kiírták az Év Fiatal Vezetője díjért zajló megmérettetést. A tavaly első alkalommal meghirdetett pályázat minden várakozást felülmúló érdeklődés mellett zajlott, ezért a kiírók ezúttal is bizakodóak a pályázók egyre emelkedő számát illetően. A 40 év alatti vezetők október végéig pályázhatnak az „Év fiatal vezetője – 2016” díjra, a neves szakemberekből álló zsűri ezután kezdi majd meg az értékelést.
Tovább...
 
Rangos díjakat kapott idén a Hungrana Nyomtatás E-mail
Írta: Kertész Judit   
2016. szeptember 11.
A Magyar Agrárgazdasági Minőság Díját tavasszal, négy másik díjazott társaságában vehette át a Hungrana Kft., majd rövid időn belül a Superbrands szakmai zsűrije is a legjobbak közé választotta a kukorica feldolgozó vállalatot.
Tovább...
 
Szelfizz a bogarunkkal és segíts jó célokat! Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2016. szeptember 09.
Játék! - Fotózz és segíts!
Tovább...
 
Asinara oda-vissza Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2016. szeptember 09.
Az asinarai-szardíniai haláltábort megjárt Kuczka Mihály festőművész kiállítása nyílik meg szombaton 11.30 órakor a Fekete Sas Patikamúzeumban.
Tovább...
 
Makett Show a Szent István Művelődési Házban Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2016. szeptember 09.
Hétvégén nemcsak az országos Makett Show kiállítást tekinthetik meg, hanem számos programon is részt vehetnek a látogatók a Szent István Hitoktatási és Művelődési Házban. A Székesfehérvári Makett Show-n vasút-, hajó-, repülő-, harcijármű-makett és dioráma kiállítás is várja az érdeklődőket. A gazdag programkínálatot látvány-makettezés, makettbörze és papírmakett-építés is színesíti.
Tovább...
 
Ízes élmények Fehérváron Nyomtatás E-mail
Írta: Jakab Rózsa   
2016. szeptember 09.
ImageKözel hatszáz baráti, családi és céges csapat, és persze kíváncsi érdeklődők ezrei várják a szombatot: szeptember 10-én reggel újra fellobban a láng a bográcsok alatt a Fehérvári Lecsófőző Vigasságon. Székesfehérvár Önkormányzata immáron tizenkettedik alkalommal invitálja a fehérváriakat és az idelátogatókat a város szívében zajló közösségépítő eseményre, amely a közkedvelt főzőverseny mellett szórakoztató programokat is kínál.
Tovább...
 
Gyergyói alpolgármester a Városházán Nyomtatás E-mail
Írta: Deák Ferenc   
2016. szeptember 08.
ImageGyergyószentmiklóson a közelmúltban újult meg a várost vezető testület, az ő képviseletükben látogatott György István alpolgármester - feleségével - Székesfehérvárra. A Városházán Róth Péter alpolgármester és Deák Lajosné képviselő fogadták őket. A megszépített Gyergyó parkban ma délután 5-kor tartandó ünnepségen vesznek majd részt, ahol is a Gyergyó melletti Gac hegy oldalában elesett 159 katonáról emlékeznek meg a fehérváriak.
Tovább...
 
Áldozatuk nem a gaz jogcíme! Jóra parancs. Nyomtatás E-mail
Írta: Kész Mónika   
2016. szeptember 08.
Megemlékezést tartottak az 1944. szeptember 7-én Gyergyószentmiklós határában hősi halált halt katonák tiszteletére. A Magyar Királyi Honvédség 3. Gyalogezred székesfehérvári pótezredéhez tartozó 159 honvéd emlékművénél beszédet mondott dr. Tanárki Gábor, a Fejér Megyei Kormányhivatal igazgatója és György István, Gyergyószentmiklós alpolgármestere.
Tovább...
 
Felsőoktatási tanévnyitó a Városházán Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó, Veres Richárd   
2016. szeptember 08.
ImageHagyományteremtő jelleggel, idén először szervezték meg a Székesfehérvári Felsőoktatási Intézmények Tanévnyitó Ünnepségét, amelyen a Budapesti Corvinus Egyetem Székesfehérvári Campusának, a Kodolányi János Főiskola és az Óbudai Egyetem Alba Regia Műszaki Karának első éves nappali tagozatos hallgatói vettek részt tegnap délután, a Városházán.
Tovább...
 
Elrajtolt a Coop Rally 2016 Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2016. szeptember 08.
Az Alföldi Tej Kft-nél rajtolt el a XI. Coop Rally 2016, amelyen több mint 80 élelmiszeripari és kiskereskedelmi cég csapata vesz részt. A szakmai program szeptember 8-10. között zajlik azzal a céllal, hogy a magyar termelők, az élelmiszer-feldolgozók és a kereskedők összefogásával a fogyasztók minél több minőségi magyar termékkel találkozhassanak a boltokban. A eseményen jelen voltak a szervező és a házigazda vállalatok vezetői, valamint a támogató országos és helyi szervezetek képviselői.
Tovább...
 
Tiszteletadás szerdán délután a Gyergyó Emlékparkban Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2016. szeptember 07.
ImageA Magyar Királyi Szent István 3. Honvéd Gyalogezred hősei előtt tisztelegnek holnap Székesfehérváron. Az érdeklődőket szeptember 7-én 17.00 órára invitálják a Gyergyó Emlékparkba.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1171 1172 1173 1174 1175 1176 1177 1178 1179 1180 Következő > Utolsó >>

Eredmények 12959 - 12969 / 20492